PERSONAL TRAINING.

Je werkt tijdens je personal training aan het behalen van je persoonlijke doelen. Naar jouw wensen en doelen ontvang je een trainingsschema, je gaat één of meerdere keren per week onder begeleiding trainen. Een training kan bestaan uit een circuittraining waarbij kracht in combinatie met het duurvermogen op de proef worden gesteld óf je kiest voor krachttraining waar je focust op één spiergroep. Ben je herstellende? Dan is er een aangepaste training voorbereid die je ondersteunt tijdens het herstel van een ingreep of blessure.

DUO TRAINING.

Samen sporten met je sportbuddy! Tijdens de Stronger Together trainingen kun je elkaar ondersteunen en motiveren. Tijdens de circuit trainingen wordt jullie individuele vooruitgang bijgehouden en zal Chris uitdagende doelen stellen waar je samen met je buddy tijdens de energieke trainingen naar toe werkt.

Als duo krijg je tevens een mooie korting. Kijk hiervoor bij de tarieven.

 

GROEPSTRAINING.

De groepstraining, ook wel Bear Pack’s zijn altijd een feestje. Elke week wordt er een nieuwe training samengesteld. In een groep van maximaal 10 personen steun je elkaar en kom samen sterker uit de swingende trainingen waar het accent ligt op de balans tussen uithoudingsvermogen en kracht. Iedereen is welkom zich aan te sluiten bij de Bear Pack.

Op aanvraag is het ook mogelijk om een bootcamp te boeken met een groep vrienden of collega’s, bijvoorbeeld om te werken aan teambuilding. Team work makes the dream work!

YOUTH.

Bij Bear vinden wij het belangrijk dat er ook aandacht is speciaal voor kinderen en jongeren. Op een speelse wijze helpen wij hen te bouwen aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid. Tijdens de Bear Cubs trainingen wordt hier aan gewerkt o.a. middels bokstrainingen en circuit trainingen zorgen wij er samen voor dat kids beter hun grenzen aan kunnen geven, in staat zijn om hulp te vragen, maar ook beter omgaan met tegenslagen en voor zichzelf/anderen durven op te komen. Als aanvulling hierop willen wij kids graag kennis laten maken met mindfullness. Hierdoor leren ze om beter naar zichzelf te luisteren en zich bewuster te worden van patronen. Zo leren wij ze te reageren op een manier die goed is voor hen.