Coach, trainer en supporter. IK BEN BEAR.

| CHRIS DOMPIG |

 

Als kleine jongen uit Rotterdam-West was voetbal mijn eerste liefde, later volgde kickboksen en op mijn 17e kwam ik in aanraking met fitness en krachttraining. Ik had mijn passie gevonden en merkte toen al dat anderen zich lieten motiveren en inspireren door mij, maar wist destijds nog niet dat ik daar mijn werk van kon maken.

In de loop der jaren ben ik die liefde voor sport uit het oog verloren, totdat ik 110 kilo woog en besloot dat het roer om moest. Ik besefte dat ik door slecht eten, veel feesten en weinig rust mezelf was verloren en zo het langzaam steeds slechter met mij ging. Ik besloot aan de slag te gaan met mezelf en vond dit terug in die oude liefde; sport. En hoewel elk begin moeilijk is, ben ik door mezelf te blijven motiveren in combinatie met een enorme dosis doorzettingsvermogen, langzamerhand weer in mezelf te geloven. Een betere, gelukkige versie van mezelf.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, ik ben nu 31, en ik gun anderen de groei die ik heb doorgemaakt. Ik wil anderen motiveren en inspireren om door te zetten om het beste uit zichzelf te halen. Het maakt hierbij niet uit wie je bent of wat je hebt mee gemaakt in het verleden. We gaan samen aan de slag, kijken vooruit en omhoog!

Stay Motivated,

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht is voor mij het belangrijkste in mijn werk. Iedereen is namelijk anders en daarbij hoort dan ook een aangepaste benadering. Samen gaan we op zoek naar een manier die voor jou werkt zodat je kan blijven groeien!

Betrokken

Betrokken zijn en blijven tijdens het hele proces. Dit zal dan ook niet alleen tijdens de uurtjes dat we trainen zijn, maar ook buiten de training ben ik bereikbaar voor jou. Voor mental support, een duwtje in de rug of een extra tip om jou te ondersteunen.

Energiek

Go, go, go! Ik laat mij niet tegenhouden door tegenstand en dat laat ik jou ook niet overkomen. Samen gaan we met volle kracht vooruit ook als het moeilijk wordt. Met mijn eindeloze energie maken we van elke training een feestje en zal ik je er doorheen hypen!