Voor sport en cultuur. JEUGDFONDS.

| Jeugdtraining en Jeugdfonds |


Bij Bear Studios is er drie keer per week speciaal aandacht voor kinderen en jongeren. Onze Bear Cubs (youth) trainingen bestaan onder andere uit (kick)bokstrainingen in combinatie met verschillende conditie oefeningen.

De Bear Cubs trainingen helpen bij:
Leren omgaan met tegenslagen
+  Grenzen bepalen en aangeven
+  Voor jezelf op leren komen
+  Leren om hulp te vragen of anderen helpen

Iedere les bestaat altijd uit een stukje bewustwording zodat er geleerd wordt om beter naar jezelf te kijken en luisteren waardoor patronen inzichtelijk worden. Op deze manier willen wij de kinderen en jeugd ook kennis laten maken met mindfulness bij Bear Studios.

Tarief
Bear Cub Kickbokstraining: €30,-
Met dit abonnement mag je drie keer per week trainen.

* In verband met hygiëne is het belangrijk dat iedereen zijn/haar eigen bokshandschoenen meeneemt.

 


DINSDAG

Jeugd 7 t/m 11 jaar                          16:00 - 17:00
Jeugd 12 t/m 16 jaar                        17:00 - 18:00

DONDERDAG
Jeugd 7 t/m 11 jaar                          16:00 - 17:00
Jeugd 12 t/m 16 jaar                        17:00 - 18:00

ZATERDAG
Jeugd alle leeftijden                        11:00 - 12:00

 

 

____

 

 

 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Heb je vragen aan ons over de lessen of het Jeugdfonds? Stuur ons gerust een bericht via de contactpagina