Tarieven

Vanaf heden kun je zelf je eigen les of abonnement kiezen. Dat doe je gemakkelijk via onderstaande link. Hier vind je altijd de actuele tarieven en opties die wij aanbieden.

 

 

 

Levels

De levels geven de mate van uitgebreidheid/frequentie aan, voor ieder level geldt een vaste minimale afname periode van 1, 3, 6 of 12 maanden. Het is mogelijk om binnen een level meerdere malen het zelfde pakket af te nemen. Bijvoorbeeld: 6 maandenlang, 1x per week sporten; dan neem je 2x een level 1 pakket. Je kunt ieder moment opschalen, Afschalen is alleen in overleg mogelijk.

 
 

Kortingen

  •      Als student of bewoner van de Startmotor krijg je standaard 10% korting bij afname van een pakket.
  •      55-plussers ontvangen 10% korting bij afname van een pakket.
  •      Kom je als duo trainen dan ontvangen jullie in totaal 20% korting bij afname van een pakket. (korting is al opgenomen in de prijs). 
  •      Bedrijfsmatige groepstrainingen of teambuilding tarieven in overleg.
 
 

Locatie

De personal trainingen vinden plaats in Bear studios. Voor de losse trainingen hoef je geen lid te zijn. Verleg grenzen terwijl je persoonlijk wordt ondersteunt! Bij goed weer kunnen de verschillende trainingen ook buiten worden gegeven of op een gewenste locatie in de omgeving.

 
 

Spelregels

1. Je kunt tot 24 uur afzeggen, en de training verzetten. Mocht je verhinderd zijn binnen de 24 uur voor de training, dan zijn wij genoodzaakt om de training in rekening te brengen. Deze kan dan niet meer verzet worden. Betalingen worden 1x maandelijks gedaan via automatische incasso. Prijzen zijn inclusief btw. 2. Wanneer om welke reden dan ook de sportscholen sluiten, en groepslessen en/of 1 op 1 lessen buiten niet mogelijk zijn zal je abonnement worden bevroren en kun je tot versoepelingen van eventuele maatregelen online lessen afnemen voor €9,95 per les.